Biografi

Biografi

Jim Lyngvild logo

Jim-Martin
Wegener
Lyngvild

Historiefortæller, designer, iværksætter, fotograf m.m.

Biografi

Født 27. december 1978 på Holbæk Amts sygehus. Søn af Kirsten Petersen og Finn Martin Wegener Lyngvild.
Jim er den yngste i en søskendeflok på fem. Opvæksten startede på Vestsjælland og sidenhen i Albertslund. Han er uddannet designer fra Fashion Design Akademiet i København, med skolens første 13- tal. Desuden har han prøvet flere forskellige uddannelser, bl.a. indenfor skuespil, urmager og fotograf. 

Siden 2007 har Jim boet på Fyn. Først lidt udenfor Assens og siden 2012 på hans selvbyggede vikingeborg Ravnsborg, lidt udenfor byen Korinth nær Svanninge Bakker. 

Jim kan spore sin familie mere end 2000 år tilbage, direkte til vikingerne og de Europæiske kongehuse. Historie og familie er en vigtig del af hans
liv, og det er også derfor, vikingerne ofte, og næsten altid en vigtig del af hans design og historiefortælling.


Han bor på sin vikingeborg Ravnsborg på Sydfyn. Ved første øjekast er huset svær at se fra vejen, hvis du ikke ved, hvor du skal kigge. Men fra afstanden, kan du se den storslåede bygning, som er inspireret af historiske bygningsværker.
Midt i den smukke nordiske natur har Jim skabt sin egen oase, der også indeholder sit helt eget tempel for de nordiske guder. Det blev bygget i 2016, og er det første tempel, tilegnet den Nordiske tro, bygget på Skandinavisk grund i mere end 1000 år.

Jim har i dag, med udgangspunkt i hjemmet, sine fingre med i mange projekter. Læs mere om dem her.

 

 
 
 
 
TV vært
Historiefortæller
Designer
Iværksætter
Tidligere
Næste
Besøg Jim´ YouTube kanal
computer-icons-brochure-journals-cf42e1f4ce88c6dfb8159c5282049974
Engelsk brochure