Sommermarkeder 2024
31/05 – 02/06

De vikinginspirerede sommermarkeder transporterer besøgende til en tid fjern fra vores egen, hvor krigere sejlede over de nordiske have og landsbyer summende af aktivitet blomstrede langs kystlinjerne. Disse begivenheder, der typisk finder sted i smukke udendørsområder, vækker fortiden til live gennem autentiske dragter, håndværk, madlavning og underholdning.

Læs mere her Køb billet
Vikingeborgen i det sydfynske

Ravnsborg

Siden efteråret 2012 har Jim Lyngvild og Morten Paulsen beboet deres selvbyggede hus Ravnsborg.

Projektet med at bygge huset startede tilbage i 2010, hvor drømmen om at flytte i en nybygget træhytte greb om sig. Huset danner nu den perfekte ramme for deres daglige virke.

To gange årligt åbner de op for huset (sommermarked + Julemarked) hvor man kan komme helt ind i dagligstuerne.

Læs mere om Ravnsborg

Velkommen til Ravnsborg

Sommermarked

Traditionen tro åbner Jim Lyngvild igen i år dørene for publikum til hans vikingeborg Ravnsborg, når han og husbonden Morten inviterer til det populære vikinge- & sommermarked.

Her kan du komme indenfor i den smukke og unikke vikingeborg Ravnsborg, der danner rammerne for parrets hjem, besøge det smukke vikinge-gudetempel, lade dig føre tilbage til fortiden i den store vikingelejr, der omkranser vikingeborgen, og gøre en god handel i en af de mange handelsboder, mens du nyder en dag i det smukke landskab, der omkranser området.

Besøgstallet slog alle rekorder i sommeren 2022, og der var stort pres på de 3 dage markedet blev afholdt.

”Vi er utroligt stolte over interessen for vores marked, og det høje besøgstal sidste sommer. Derfor har vi også besluttet at udvide markedet med yderligere en dag, for på den måde at kunne sprede besøgstallet lidt ud,” siger Jim Lyngvild og fortsætter:

”Vores trofaste besøgende roser vores marked for at skabe en helt speciel oplevelse med en afslappet, glad og hyggelig stemning, og det er vigtigt for os, at det fortsætter. Det håber vi at kunne, når vi udvider med endnu en markedsdag.”

Udover mødet med fortiden og de mange arbejdende vikinger, der sælger eget unikt håndværk i den store vikingelejr, byder markedet også på sjove oplevelser, ponytræk, masser af glade mennesker og shopping af alt lige fra smykker, designervarer, skønhedsprodukter, delikatesser og brugskunst m.v.

Der er noget for enhver pengepung og smag, og selvfølgelig også rig mulighed for at forkæle sig selv, og nyde mad og drikke fra flere forskellige boder i den skønne natur, der omkranser markedet.

Køb billetter til Ravnsborg marked
2024 – Ravnsborg

Arrangementer

Banko

Danmarks hyggeligste banko!
Ingen marked på Ravnsborg, uden det traditionsrige, sjove og enormt hyggelige morgenbanko.

Clairvoyance

Forvent det uventede, når et af verden største medier, Marion Dampier-Jeans gæster Ravnsborg og laver sin berømte
”Platforms-clairvoyance”.

Viking Walk

Motion, natur og hyggeligt selskab i det Sydfynske + gratis adgang til Ravnsborg Marked

Vi er utroligt stolte over interessen for vores marked, og det høje besøgstal sidste sommer.

Kom og gør et kup

Udstillere på Ravnsborg

Siden 2015 har Jim Lyngvild afviklet 1-2 markeder årligt, i hans hjem vikingeborg RAVNSBORG.

Markederne byder altid på vikinger, som har arbejdende værksteder og ofte også sælger deres håndværk.
I og omkring selve Ravnsborg, vil det være muligt at købe standpladser. Her er der få restriktioner for hvad man må sælge, men vi forsøger at lave et bredt mix.

Vi har plads til godt 50 stande, fordelt i telte, egne salgsvogne, i pavillon og ganske få indendørs. Normalt er1/3 af standende solgt på
forhånd.

Markedet byder også på en masse aktiviteter, så som morgenbanko, foredrag, fugleshow, ridning og meget mere.

Læs mere om vores udstillere

This site is registered on wpml.org as a development site.