Handelsbetingelser

Nedenfor kan du læse om de betingelser, der gælder, når du handler på www.jimlyngvild.com Hvis der er spørgsmål du ikke får besvaret, er du altid velkommen til at ringe til os eller sende os en e-mail på info@jimlyngvild.com.

På www.jimlyngvild.com sælger vi udelukkende produkter, designet, produceret eller hvor Jim Lyngvild på anden måde har interesse i produktet.

Priser

Alle priser på siden er inkl. dansk moms.

Der pålægges dansk moms på alle ordre til lande i EU. Ordre til Færøerne, Grønland, Island og Norge pålægges ikke moms, men ordrene underlægges toldbehandling.

Levering

Pt. tilbyder vi levering til følgende lande:

Belgien, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Færøerne, Grønland, Holland, Irland, Island, Letland, Litauen, Norge, Polen, Sverige og Tyskland. Skulle du have ønske om levering til andre lande, så send os en mail på info@jimlyngvild.com

Der leveres med PostNord til pakkeshop, privat adresse eller erhverv.

Leveringsbetingelser

Leveringstiden er normalt 2-3 arbejdsdage. Når ordren er modtaget og godkendt fra os, modtager du en e-mail med faktura og bekræftelse på afsendelsen.

Administration af køb og salg på www.jimlyngvild.com varetages af RAVNSBORG V/JIM LYNGVILD, CVR nr. 27 38 04 09. Rettidig levering forudsætter dog at PostNord overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos fragtfirmaet, vil dette tilsvarende forsinke leverancen. RAVNSBORG kan ikke drages til ansvar for forsinkelser herfor. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender RAVNSBORG naturligvis en ny leverance uden beregning.

Ønsker du at PostNord blot stiller din pakke på din adresse, uden kvittering, så udfyld venligst en fuldmagt hos dem her: https://www.postnord.dk/privat/modtag/fleksibel-levering

Leveringsomkostninger

Alle forsendelser prisberegnes ud fra de købte vares vægt. Priserne varierer ud fra vægt og om man ønsker levering hjemme eller til Pakkeshop. Priserne starter fra 30,-

Varekøb på over DKK 600,- udløser gratis fragt til PostNord pakkeshops i Danmark.

Der tillægges ingen ekspeditionsgebyr.

Betaling

RAVNSBORG modtager betaling med de viste betalingskort samt Mobilepay og PayPal.

RAVNSBORG krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol via E-Pay. RAVNSBORG gemmer ikke selv dine kortoplysninger, men formidler dem videre til PBS/DIBS. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

RAVNSBORG trækker pengene når ordren er afsendt fra lager.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag du har modtaget dine varer fra os. Fra den dato, hvor du har meddelt os at du har fortrudt dit køb, har du 14 dage til at returnere varen til os. Såfremt du anvender fortrydelsesretten og varerne returneres i samme stand og mængde som ved modtagelsen, krediteres hele fakturaen, også forsendelsesomkostningerne. Omkostninger i forbindelse med returnering, er for kundens egen regning.

Hvis du vælger at fortryde et køb, kan du returnere varen, selvom du har taget den i brug. Når varen er modtaget retur, vil vi vurdere varens eventuelle værdiforringelse og derefter refundere købsprisen fratrukket evt. værdiforringelse og forsendelsesomkostningerne til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde, og du bærer risikoen for varen, indtil vi har modtaget den. Nægtelse af modtagelse af forsendelsen gælder ikke som fortrydelsesret. Nægter du at modtage forsendelsen, kan vi fremsende denne igen på din regning.
For praktiske detaljer – se punktet ”Reklamation og varereturnering”.

Reklamationsret

RAVNSBORG yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles RAVNSBORG indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder RAVNSBORG returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og RAVNSBORG har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

RAVNSBORG V/JIM LYNGVILD
Hågerupvej 33
DK-5600 Faaborg
Email: info@jimlyngvild.com

CVR: 27 38 04 09

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse eller vedlagte faktura og evt. kopi af forudgående korrespondance m.v.
Refusion foregår til det registreringsnummer og kontonummer der blev brugt ved bestilling/betaling.

Oplysning om klagemuligheder

Pr. 15. Februar 2016 træder de nye retningslinjer for klagemuligheder i kraft og den nye EU-forbrugerportal ODR (Online Dispute Resolution) går live. Formålet med de nye regler og den nye portal, er at sikre forbrugere og virksomheder en lettere adgang til, at løse eventuelle uoverensstemmelser på tværs af landegrænser uden at skulle i retten.

Hvis du vil klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os, (eller ønsker at gå videre med en klage, du ikke føler løst tilfredsstillende hos os) kan du indgive din klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
DK-2500 Valby
www.forbrug.dk

EU-kommisionens online klageportal ODR kan også anvendes til indgivelse af klage. Det er særligt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.
I tilfælde af klage til ODR, skal du angive vores email mpa@jimlyngvild.com når du indgiver din klage på http://ec.europa.eu/odr

Specielt omkring køb af billetter

Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangement eller ved væsentlige ændringer af arrangementer, efter billetkøbet er foretaget. Et arrangement anses for aflyst, når det slet ikke gennemføres. Ved aflysning af arrangement, refunderes det fulde beløb, indenfor 14 dage. Det accepteres at billetter overdrages til 3. part, uden forudgående aftale med Ravnsborg. Under normale omstændigheder, vil man altid kunne købe éntrebilletter i indgangen til markedet. Billetter til arrangementer, skal dog altid købes online.

Billetterne skal altid medbringes og fremvises i indgangen. (på papir eller elektronisk)

Har du mistet/glemt dine billetter, så kan de refereres via mail mpa@jimlyngvild.com.

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres på www.jimlyngvild.com, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for 1 person hos RAVNSBORG.

I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet, som er E-mærket godkendt udbyder.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve “kontrakten” (købsaftalen) lagres ikke hos Ravnsborg på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

This site is registered on wpml.org as a development site.